Om oss

VÅR FILOSOFI

Magasinet i Båstad står för ett helhetstänkande gällande design och kvalitet för att inreda hemmet. Att våra möbler ofta kostar mer än de stora varuhusens betyder inte att det handlar om lyx.

KVALITETSTILLVERKADE MÖBLER

Vi menar att det ligger ett stort värde i att välja kvalitetstillverkade möbler med vacker och tidlös design. Därför är det naturligt för oss att arbeta med möbler av svensk och dansk design och kvalitet, som genom åren visat sig hålla en mycket hög nivå. Vi värnar om hållbarhet och med möbler som går i arv!

Vi på Magasinet i Båstad strävar efter att erbjuda välkända varumärken av hög kvalitet. Vårt sortiment utökas stadigt och vi följer trenderna noga. Hittar vi en ny produkt, varumärke som vi tror på kommer denna snabbt tas in i våra butiker i Båstad och Laholm.

Med en härlig blandning av både svenska, skandinaviska och utländska varumärken hoppas vi att du som kund hittar det du söker, både för fest och vardag samt inreda efter din personlighet. Saknar du någon leverantör, varumärke? Kontakta gärna oss så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig.

GODA KUNDRELATIONER

På Magasinet i Båstad vill vi skapa goda kundrelationer präglade av ett ömsesidigt förtroende.

Det är viktigt för oss att få en bra realtion med våra kunder, att lära oss om deras smak och deras tankar kring funktion och inredning.

Vår möbelbutik i centrala Båstad erbjuder en atmosfär präglad av stillhet och estetik. Här tittar du på och provsitter i lugn och ro våra möbler och erbjuds hjälp av kunnig och engagerad personal. I Laholm öppnande vi våren 2019 WYKES ÖNSKA LAHOLM "Butiken med det lilla extra"

 

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA VÅRA BUTIKER I BÅSTAD OCH LAHOLM!

Magasinet i Båstad och Wykes i Laholm är en del av Önska kedjan med ett 30 tal butker i Sverige. Vi som tar hand om dig är Jonas & Jessica Wyke, Antonie och Anna, Ingela, Yvonne.